dilluns, 4 de març del 2013

MANIFESTACIÓN: LA EUROPA DE LAS PERSONAS Vs. LA UE DE LOS MERCADOS Y LOS CORRUPTOS

 
 
MANIFESTACIÓN: LA EUROPA DE LAS PERSONAS Vs. LA UE DE LOS MERCADOS Y LOS CORRUPTOS
 
SÁBADO 16 DE MARZO 18H PLAZA 15M (Mª AGUSTINA)
 
La asamblea 15M de Castelló se adhiere a la semana de lucha internacional contra la Europa de los mercados. Por ello, os convoca a todas a salir a la calle el próximo 16 de Marzo.
Porque defendemos una Europa donde se impongan los derechos de todas y todos frente a los intereses de los mercados. Un nuevo modelo decidido por la ciudadanía a través de la democracia directa, que ponga en el centro a las mujeres y los hombres. Que cambie competitividad por cooperación, individualismo por apoyo mutuo, opresión y... patriarcado por igualdad, que haga efectiva la soberanía popular. Una Europa de las personas y los pueblos que se imponga sobre los mecanismos del egoísmo y el canibalismo económico.

Además queremos preparar más actividades (charlas, mesas redondas,...) durante los días anteriores y posteriores a la mani sobre diferentes temáticas para los que necesitamos de vuestra colaboración. Entre todas podemos.
 
MANIFESTACIÓ: L'EUROPA DE LES PERSONAS Vs. LA UE DELS MERCATS I ELS CORRUPTES
 
DISSABTE 16 DE MARÇ 18H PLAÇA 15M (Mª AGUSTINA)

L'assemblea 15M de Castelló s'adhereix a la setmana de lluita internacional contra l'Europa dels mercats. Per això, us convoca a totes a sortir al carrer el proper 16 de Març.
Perquè defensem una Europa on s'imposin els drets de totes i tots enfront dels interessos dels mercats. Un nou model decidit per la ciutadania a través de la democràcia directa, que posi en el centre a les dones i els homes. Que canviï competitivitat per cooperació, individualisme per suport mutu, opressió i patriarcat per igualtat, que faci efectiva la sobirania popular. Una Europa de les persones i els pobles que s'imposi sobre els mecanismes de l'egoisme i el canibalisme econòmic.

A més volem preparar més activitats (xerrades, taules rodones,...) durant els dies anteriors i posteriors a la mani sobre diferents temàtiques pels quals necessitem de la vostra col·laboració. Entre totes podem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada