dilluns, 27 de febrer del 2012

ASSEMBLEA GENERAL

DIVENDRES 9 DE MARÇ DEL 2012 ASSEMBLEA EN LA PLAÇA Mª AGUSTINA A LES 20:00
L’Assemblea 15M Castelló vol posar de manifest que rebutja profundament tots els actes violents que les Forces de Seguretat de l’Estat Espanyol han dut a terme contra el estudiantat de l’IES Lluís Vives i la ciutadania, per manifestar-se en defensa de l’educació pública.

Considerem que aquesta situació és inacceptable i ens solidaritzem amb l’IES Lluís Vives i totes les persones afectades, ja que es tracta d’una agressió a un seguit de drets fonamentals i a un concepte de ciutadania que hem de defensar per damunt de tot i pels quals hem de lluitar diàriament.
Per això, convidem a tota la ciutadania a transmetre aquest missatge en el seu entorn i a denunciar els fets, que mai més s’haurien de repetir.

***********************************************************************************
VIERNES 9DE MARZO DEL 2012 ASAMBLEA EN LA PLAZA M ª AGUSTINA A LAS 20:00
La Asamblea 15M Castellón desea poner de manifiesto que rechaza profundamente todos los actos violentos que las Fuerzas de Seguridad del Estado Español han llevado a cabo contra estudiantes del IES Lluís Vives y la ciudadanía, por manifestarse en defensa de la educación pública.
Consideramos que esta situación es inaceptable y nos solidarizamos con el IES Lluís Vives y el resto de personas afectadas, pues se trata de una agresión evidente a una serie de derechos fundamentales y a un concepto de ciudadanía que debemos defender a toda costa y por los cuales debemos luchar diariamente.
Por ello, invitamos a toda la ciudadanía transmitir este mensaje en su entorno y a denunciar estos hechos, que nunca más se deberían repetir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada